Posted on Apr 22nd 2008 - Subject: hrvatska....
jel koristi netko iz hrvatske ovo da malo pojasni kako radi, i kaj se moze izvuci odavde... hvala...
Posted on Apr 28th 2008
ja sam iz hrvatske ali sam novi ovdje tako da se i ja još učim.Ali ne izgleda mi loše.Ovaj betmost je dobar,ima dobrih freerollova,dobio sam sponzorstvo,a ionako mi je cdpoker najbolja soba a na betmost je sve isto.Sad skupljam ove nibs bodove.Ovaj odgovor tebi mi je prvi post.Pozdrav.
ŽIVJELA HRVATSKA
Posted on Jun 28th 2008
moze mi neko rec kak skupit party points na party pokeru, odigral sam vec fakat puno djeljenja a niti jednog party boda !?
Posted on Jul 7th 2008
moze mi neko rec kak skupit party points na party pokeru, odigral sam vec fakat puno djeljenja a niti jednog party boda !? ni meni ovo nije jasno
...TheHeadShabanInCharge...
Posted on Jul 16th 2008
dajte ljudi, da bas nitko ne zna ?
Posted 3 weeks, 5 days ago
Brijem da vam je fora oko party pointsa da treba biti odredjeni rake u ruci. nemres dobit bod ako nije rake dovoljan. potrazi negdje na sajtu od PP mora biti. bajdvej ne cini se los sajt jos samo da uvedu ducan i bit ce u redu.
Beware of he who would deny you access to information, for in his heart he dreams himself your master.
Posted 3 weeks, 4 days ago
evo i mene iz hrvatske.. e sad ja uplodao svoju slikicu i neće mi je tavit gore, nego je sivi čovječuljak, jer zna tko kako što??? inače pozdrav ekipi...
Posted 5 days ago
Dal zna netko kud ide lova od referals-a , dobil sam 5$, to nije nis, al zanima me di je ta lova , mozda sam glup al fakat ne kuzim !?
|
$57,210
Home Poker RoomsFeatured Promotions |