Saunuoliai! Nebeduoda sponsorshipoRate this Topic
Posted on May 17th 2010 - Subject: Saunuoliai! Nebeduoda sponsorshipo
Uzsireginau, viskas normaliai, gavau maila, kad susisiekti su supportu, susisiekiau.. Pasirodo dabar jei Lietuviai nori gauti sponsorshipa i betmost pokeri, is pradziu jie turi padaryt patys deposita, suzaist 250 raked hands ir tada vel kreiptis.. Suportas sake taip yra del to, kad dauguma lietuviu gave pinigus i moneybookers nebeperveda ju i pokeri.Tiems kurie taip elgesi sakau ACIU, gaidziai..
Posted on Jul 17th 2010
Lietuviais esame mes gime lietuviais turime ir but
L & M
Posted on Aug 21st 2010
taigi dalyvaukit cia forumuose rinkit kitais budai situos nibs ir gausit jus tuos dolerius i savo saskaita
;)
Posted on Nov 25th 2010
Uzsireginau, viskas normaliai, gavau maila, kad susisiekti su supportu, susisiekiau.. Pasirodo dabar jei Lietuviai nori gauti sponsorshipa i betmost pokeri, is pradziu jie turi padaryt patys deposita, suzaist 250 raked hands ir tada vel kreiptis.. Suportas sake taip yra del to, kad dauguma lietuviu gave pinigus i moneybookers nebeperveda ju i pokeri.Tiems kurie taip elgesi sakau ACIU, gaidziai..taigi kad pervestu supportui parasyk butinai... nes kitaip man va pora savaiciu nesiunte kol nerasiau :D
Posted on Jan 10th 2011
Uzsireginau, viskas normaliai, gavau maila, kad susisiekti su supportu, susisiekiau.. Pasirodo dabar jei Lietuviai nori gauti sponsorshipa i betmost pokeri, is pradziu jie turi padaryt patys deposita, suzaist 250 raked hands ir tada vel kreiptis.. Suportas sake taip yra del to, kad dauguma lietuviu gave pinigus i moneybookers nebeperveda ju i pokeri.Tiems kurie taip elgesi sakau ACIU, gaidziai..nervuoja tokie lietuviai:)
♥ Poker!
Posted on Aug 3rd 2011 - Subject: dd
uzsireginau priesh ~ savaite, gavau 10$ tiesiai i bet most saskaita, nei klausimu nei pokalbiu su suportu, paprasta ir lengva, ishmokt loshti beliko, trneriu yra? :)
Posted on Aug 3rd 2011
uzsireginau priesh ~ savaite, gavau 10$ tiesiai i bet most saskaita, nei klausimu nei pokalbiu su suportu, paprasta ir lengva, ishmokt loshti beliko, trneriu yra? :)
Tai zinok jei nemoki dar loshti, tai tuos $10 greitai prapilsi matyt. Aj, gali buti kad pirmom dienom pasikelsi iki kokiu $25 o paskui per savaite nieko nebeliks. Labai patariu pasiskaityti straipsni apie pokerio Bankroll Management. Kur paaiskina kokiuose limituose maximum reikia zaisti turint X pinigu saskaitoje. Nes kitaip bus kaip man pacia pirma pokerio diena, su savo $20 investicija atsidariau turbut NL25 ar NL50 ir po kokiu 15 minuciu durnas buvau ir visom babkem all-ina padariau :))
Tada pradedi skaityti kazka :)
Partypokeryje buvau pasiemes nemokamus $25, tai per pirma diena pakeliau iki $72, o antra diena nukritau iki $5. Ir iki siol mistika kaip as sugebejau 200% pakelti pirmines babkes. :)
o i Betmost as pries 4 menesius registravausi, tai prase kad depozitinciau savo pinigu. Imeciau $10, suzaidziau kokia 60 RH ir tada paprasiau online supporto kad mane sponsoruotu. Tada pervede pinigus i Moneybookers saskaita. O is jos permeciau i Betmost.
www.FollowTheRoad.com
Posted on Aug 4th 2011
uzsireginau priesh ~ savaite, gavau 10$ tiesiai i bet most saskaita, nei klausimu nei pokalbiu su suportu, paprasta ir lengva, ishmokt loshti beliko, trneriu yra? :)Treneriu nera ( treneris kainuoja nuo 100$ per valanda). Na o pagalbos gali kreiptis.... :) Kažka iš pokerio išmanau..... Moku jauniem " pokeristam" smegenis i vieta pastatyti, kad pradetumet galvoti :) RIMTAI. SNG ir MTT mano profilius....
Ривер – Скала, о которую разбиваютÑÑ Ð½Ð°Ð´ÐµÐ¶Ð´Ñ‹
Posted on Aug 4th 2011
uzsireginau priesh ~ savaite, gavau 10$ tiesiai i bet most saskaita, nei klausimu nei pokalbiu su suportu, paprasta ir lengva, ishmokt loshti beliko, trneriu yra? :)Treneriu nera ( treneris kainuoja nuo 100$ per valanda). Na o pagalbos gali kreiptis.... :) Kažka iš pokerio išmanau..... Moku jauniem " pokeristam" smegenis i vieta pastatyti, kad pradetumet galvoti :) RIMTAI. SNG ir MTT mano profilius....parasiau kalusima tau i tavo pokernews blog'a :)
www.FollowTheRoad.com
Posted on Sep 22nd 2011
pakalbejau su support'u, gavau be problemu i MB, tvarkingai persivedziau. jokiu problemu .
|