O cemkoliv :o)Rate this Topic
Posted on Dec 25th 2006 - Subject: O cemkoliv :o)
Klabosit v AJ neni zase tak jednoduche, zvlast kdyz potrebujete nibs ;o) Takze se zapojte do diskuze at uz je to o cemkoliv tykajiciho se pokeru.
LubenCZ
Posted on Dec 26th 2006 - Subject: O kolik jste v plusu nebo v minusu?
Ja jsem momentalne 52K v plusu, co Vy?
LubenCZ
Posted on Dec 27th 2006 - Subject: Psychatog
Jak ty to delas hrat to neumis a mas z toho prachy :))
Posted on Dec 27th 2006
A to za takovydle tlachani dostanem nibs? :) to beru... :D Kazdopadne ja sem nakych 26K (ale CZK) v plusu, ty uz mam doma a jeste par dolacu mam po hernach.. Ale jako vcerejsi session me malem zruinovala.. 300 USD down to sem jako necekal.. Btw co hrajete za hry?
Posted on Dec 27th 2006
Hehe jakto ze sem sem psal a moje prispevky sou smazany.. oc sem nedostal nibiky..
Posted on Dec 27th 2006
Hehe jakto ze sem sem psal a moje prispevky sou smazany.. oc sem nedostal nibiky..
Pardon asi to chce reloadovat stranku pokazde kdyz se pripojim.. uz to vidim.. (ale nibiku stale nemam :)
Posted on Dec 27th 2006
Psychatog: tak Ty chces nabouravat me pokerove sebevedomi? :D jen pockej zajici
LubenCZ
Posted on Dec 27th 2006
ZdeKoc: ja preferuju cash table PL 1/2$...turnaje zacinam hrat az v posledni dobe, ptz. se u nas zacalo hrat v realu a trochu plavu..tak dohanim
LubenCZ
Posted on Dec 28th 2006
ZdeKoc: 300USD dolu behem dne? tomu se da krasne predejit tim, ze si stanovis limit pod ktery ten den nepujdes a po jeho prekrocni proste vypnes kompa a pujdes cucet na TV :o) a hrat zacnes az nasledujici den
LubenCZ
Posted on Dec 29th 2006
Fakt by me zajimalo jak to delate lidicky....takovy prachy v plusu:) Ja uz nejakej casek hraju, ale porad mi to vychazi ze sem plus minus na svojim:(...sice je pravda ze mam dny kdy me totalne jebe v sisce a rozhazuju jak divej, ale to se deje fakt hodne malo...budu muset asi nejak prehodnotit svoji hru a oprit se do toho trosku jinak:)
Posted on Dec 29th 2006
BBmmBB: zaklad je trpelivost....nekdy cekam hodiny nez neco vetsiho vyhraju, standardne moje hra vypada tak, ze spadnu treba o 40 USD behem hodky a pak v jedne hre vyhraju 150 :o)
LubenCZ
Posted on Dec 29th 2006
Nj tak to ja jsme proti vam taky zabar sice v plusu jsme ale jen slabounko 40e :)
Posted on Dec 30th 2006
No mozna to je tim...jak rikam zkusim prehodotit svoji hru a oprit se do toho naplno:)takove predcevzeti do novyho roku:D
Posted on Dec 30th 2006
Tak pokud ti to zacne vychazet dej vedet a to predsevzeti si dam taky :)
Posted on Dec 30th 2006
Cau borci, hezky Vam to slape, jen tak dal. A v novem roce aspon 10x vic..
|