MonologRate this Topic
Posted on Apr 25th 2007 - Subject: Monolog
KeÄže sa v posledných dňoch nikto nehlási do diskusie a ja si nechcem nechaÅ¥ prepadnúť nibs za prÃspevky, vymyslel som si tento topic.
cyrop74
Posted on Apr 25th 2007 - Subject: aaa
vÄera sa mi podarilo na 100k freerole na 10bet z 2000 uÄastnÃkov skonÄiÅ¥ na 7 mieste a tak sa kvalifikovaÅ¥ do sobotňajÅ¡ieho semifinále o 200 euro. Celkom ma to potesilo po 3 dňoch neskutoÄnej smoly.
cyrop74
Posted on Apr 26th 2007 - Subject: aaa
po dlhej dobe som sa v noci zobudil, že idem zahrat semi-profreeroll, pri stole sme boli iba dvaja, vÅ¡etko ostatné sitout...priebežne som zaÄal zÃskavaÅ¥ nad súperom prevahu, keÄ zrazu zaÄal hru Äo hru buchaÅ¥ all inn, nedalo sa s nÃm hraÅ¥ tak som poÄkal kým nedostanem nejakú sluÅ¡nejÅ¡iu kartu.PriÅ¡la AJ, tak som ho dorovnal súper Q 3........a ani vo farbe!!!!!!...luzer skurvený.....na flope niÄ ani on ani ja a turn Q river 3..no dá sa hraÅ¥ proti takým buzerantom?????? do piÄe aj s takými hráÄmi... takých by som nepustil ani na 5 metrov od stola.
cyrop74
Posted on Apr 26th 2007 - Subject: re
tým all-in sa netreba ÄudovaÅ¥,je to freeroll,tam je to fakt o šťastÃ(a vo väÄÅ¡ine prÃpadoch vyhráva slabÅ¡ia Å¡tart.kombinácia),pri SaG za celý turnaj nebýva toľko all-inov koľko pri freerolle v jednom kole
wikki
Posted on Apr 26th 2007 - Subject: re
zabudol som dodaÅ¥ že nepoÄÃtal som do toho závereÄný heads up
wikki
Posted on Apr 27th 2007 - Subject: aaa
v tomto ti nebudem oponovaÅ¥, súhlasÃm s tým, ale ide Å¥a šľak trafiÅ¥, keÄ vieÅ¡, že toho hráÄa by si ya normálnych okolnostà "urobil", ale pri all in tvoje Å¡ance veľmi poklesnú....
cyrop74
Posted on Apr 28th 2007 - Subject: aaa
vÄera som niÄ svetaborné neuhral ale vyhral som na CD pokri dirty dozen turnaj a zalahol do postele...keÄ ho dnes eÅ¡te 3x vyhram v rade.....xiiiii
cyrop74
Posted on Apr 28th 2007 - Subject: aaa
takže na tom dirty dosen som sa dostal medzi posledných 2 mal som 77 tak som iÅ¡iel all...super mal na ruke k 4...na flop nic neprislo na river k a na turn 4... tajk som dosnÃval...xiiiii
cyrop74
Posted on Apr 29th 2007 - Subject: aaa
pre zmenu vÄara sa mi podarilo na stávkovanà vyhraÅ¥ 300 CZK na Bwin.....zatiaľ sa dá na favoritov spoľahnúť....
cyrop74
...a kašľem aspoň na pár hodÃn na PC a idem na futbal, lebo mi y pokru prepne...xiiiiiiiiiiiii
cyrop74
aj ke´d som bol na futbale, nepomohlo mi to, karta aj tak nejde.....xiiii
cyrop74
Posted on Apr 29th 2007
musim si dat pauzu, som prepokrovany. Hram nasilne a bez fantazie. Denne hravam cca 12 hod.
Posted on Apr 30th 2007 - Subject: aaa
Kaspi, trafil si klinec po hlaviÄke....toto je presne moja giagnóza.....tiež hrám posledné dni úplne na niÄ a púšťam sa aj do hier o ktorých vopred tuÅ¡Ãm, že neuspejem, stal sa so mňa pokrový násilnÃk.....
cyrop74
Posted on May 1st 2007 - Subject: aaa
vÄera som hral na CD pokri jeden Maui turnaj vypadol som po neuveriteľnom šťastà protihráÄa mal som Q 10 on K J....flop Q 9 9 on navýšil ja som dorovnal turn 7 on nepochopitelne all in...ja po troche váhania tiež all na river 10.......no Äo k tomu dodaÅ¥.....obyÄajný lúzer....po tomto som vypol poÄÃtaÄ
cyrop74
|