koniec bad-beat-uRate this Topic
Posted on Apr 14th 2007 - Subject: koniec bad-beat-u
Styri dne v kuse som mal bad-beat. Ked mi konecne dosla postupka, prehral som proti full-u. Ked som mal dva pary, super mal tiez ale s vyssim parom kickeru. Dlho mi nechodili karty a ked konecne som dostal AA a raisol som 4xBB, dostal som call od borca s AJ na ruke. Flop: 4,J.J. Vysledok asi uhadnete.
Ako vsetko asi aj bad-beat ma svoj koniec. Dnes som konecne vyhral SNG - Maui na prvy pokus so surplasom 19 USD. Po takych dnoch to vie naozaj potesit.
Kasparov9
Posted on Apr 14th 2007 - Subject: aaa
Ahooj. Vitaj v komunite. Gratulujem ti len tak Äalej. Naopak ja asi chytám Äierne dni. VÄera som sa dostal na 2 freeroloch s úÄasÅ¥ou 2000 hráÄov do závereÄnej 30 ale vždy som skonÄil tesne za platenými mietami, keÄ ma sklamal turn a river.....tak dúfam v lepÅ¡ie dni...
cyrop74
Posted on Apr 15th 2007 - Subject: Chyba - ci smola...
Po dnoch bad-beatu, vcara mi uz karty isli pomerne dobre. Na Titane som nral 1500 USD invitational tourney. Bolo nas tam cca 900 hracov. Kym sa blindy vysplhali na 200/400 dostal som sa cca na 35. miesto. Este nas bolo asi 100 hracov. Myslim, ze do tejto doby som hral naozaj dobre, ale treba dodat aj to, ze dvakrat som vyhral velky pot pomocou riveru. Potom prisla ta ominozna partia. Dostal som na ruku A,8 a dalsi dvaja borci sli so mnou do hry. Flop A,8,5. Ja som tu urobil obrovsku chybu, nasledkom coho bolo moje vypadnutie. Dal som len mensi raise, pricom som mal ist all-in. Preco? Moj raise neodradil ostatnych dvoch hracov. Na turn prisla 9 a jeden z mojich superov all in. Ja tiez - to bola tiez chyba, ale uz tazko sa zahadzuju take karty. Super drzal na ruke 6,7. To je uz druha otazka preco vobec vyrovnal prvy raise este preflop s tamymi kartami. Takze nabuduce budem agressivnejsie hrat po frope s takymi kartami.
Kasparov9.
Posted on Apr 15th 2007 - Subject: re
tak to poznám aj ja s tou opatrnou hrou(alebo s myÅ¡lienkou vyÅ¥ahaÅ¥ od súperov Äo najviac chipsov),dnes v sit and go(bol som chipsleader so znaÄným náskokom):ja AA na ruke a pred flopom som dal raise len 120(pri blintoch 20/40),dvaja dorovnali,na flop 10 6 2(srdcia) a ja som mal jedno A srdcové,jeden súper all in(pár krát predtým som si vÅ¡imol že väÄÅ¡inou blafuje) druhý zhodil ja som dorovnal,poteÅ¡il som sa keÄ ukázal karty 10 8 off(ani jedno srdce) turn 8 srdce(už som ho videl od stola preÄ,vôbec som si nepripustil že by mu na river mohol prÃsÅ¥ FH),river 10 krÞ,podobne som priÅ¡iel o chipsy na nÃzkom páre,vždy keÄ som len dorovnal BB tak som prehral,vždy keÄ som znaÄne navýšil tak súperi zhodili
wikki
Posted on Apr 16th 2007 - Subject: vcerajsi pripad
Ani vcerajsi den neuplynul bez bad-beatu. Hral som cash na 0,10/0,20 USD. Karty nechodili, mal som mierny minus.
Uz prave som chcel skoncit ked som dostal na ruku KK. Traja v skorsich poziciach dali call a ja raise 0,80. Vsetici zahodili az na borca na mieste BB. Prisiel flop bez moznosti postupky, jedina vysoka karta Q. Super raise 1 USD. Ja reraise 2 USD. On call.
Turn, nezaujimava karta, on all-in. Zacal som rozmyslat, co moze mat na ruke. Jasne ak cely cas drzal par, mohol dostat drill, ale aj tak v takej situaciii KK nezahodim. Co ked ma A,Q? A co s flush, su 2 piky na stole. Ale to nie je hra pre cakajucu ruku. No nic, dal som all in. Mal A,9 piky. Asi ani nemusim dodat, ze na river dosla pikova desina. ...
Percentualne to vyzeralo pred riverom tak, ze mu mohlo pomoct 9+3 karty. Takze mal cca 26% na uspech.
Posted on Apr 18th 2007 - Subject: aaa
Kaspi, to sa stáva...najmä ak ide o také malé vklady, vtedy Å¥a môže takýto postup hráÄa akurát dožraÅ¥.....neverÃm tomu, že keby iÅ¡lo o nejaké na jeho pomery väÄÅ¡ie peniaze, že by to takým spôsobom zahral.
V každom prÃpade ti do ÄalÅ¡Ãch dnà želám úspeÅ¡ný RIVER. Ahooj.
cyrop74
Posted on Apr 18th 2007 - Subject: re
tak dnes som mal aj ja jeden zaujÃmavý bad-beat ale našťastie celkovo s dobrým koncom,na PartyPoker pri sit and go(10 hráÄov),bolo to v úvode,dostal som na ruku AKs a niekto predomnou all-in,tak som dorovnal,súper na ruke 22,na flop K10 8,poteÅ¡il som sa,turn 2 ajaj,river A,už mi nebolo niÄ platné,ostalo mi 40 chipsov a potom skoro vÅ¡etko do Äoho som Å¡iel vyÅ¡lo(vyhral by som asi aj na pexesových kartách proti AA...xixi),nakoniec som to aj vyhral,tomu sa hovorà zlý zaÄiatok dobrý koniec
wikki
Posted on Apr 18th 2007
Za posledne dni som mal trikrat AA na ruke. Vsetky som prehral. Pravda, dve ruky som hral z prvej pozicie pomaly - slow play.
Posted on Apr 19th 2007 - Subject: aaa
Asi som sa už o tom zmieňoval niekde v inom Älánku, ale vÄera som prehral vo finále na 10Bet o 21.00 hod. na 10euro freerole fakt smieÅ¡ne....Mal som 120.000 chipsov a súper 170.000 asi tak nejako a hneÄ prvá karta, ktorú som dostal AA?????????????, no urÄite nedá All in, tak ja raise 60.000.....po dlhÅ¡ej chvÃli váhania súper call....Äo môže maÅ¥???, ale sme dvaja, možno si myslà že mám eso s nieÄÃm, tak dorovnal....flop neviem presne ale asi takto J 5 7, hovorÃm si pohoda, tak dávam all in, súper bez zaváhania dorovnal...kurva....mal na ruke 55....a tak som skonÄil...xiiiiiiiiiiiiiiii.
Takže to AA ma tiež nepotešilo.
cyrop74
Posted on Apr 24th 2007 - Subject: aaa
cau Kaspi, stale sa mi nedarÃ, preto ani neskúšam hraÅ¥ reál, river je stále proti mne...., ale nie preto ti pÃÅ¡em, poslal som ti email na jednu zaujÃmavú súťaž...pozri si to. Äaves
cyrop74
Posted on Apr 24th 2007 - Subject: aaa
cau Kaspi, stale sa mi nedarÃ, preto ani neskúšam hraÅ¥ reál, river je stále proti mne...., ale nie preto ti pÃÅ¡em, poslal som ti email na jednu zaujÃmavú súťaž...pozri si to. Äaves
cyrop74
Posted on Apr 25th 2007 - Subject: aaa
dnes sadám za PC s nádejou, že sa karta v reale už otoÄà v môj prospech...
cyrop74
Posted on Apr 28th 2007
Cyro, ako som ti vcera spominal, tesme sa, ked casto vypadneme z turnaja vplyvom bad-beatu. Pravdepodobne to bude tym, ze nasa hra sa zlepsuje, a nevypadneme kvoli nasej slabej hre.
Posted on Apr 28th 2007 - Subject: aaa
keÄ vypadnem, tak sa teÅ¡iÅ¥ nebudem, aj keÄ viem, že som neurobil chybu...môžem sa iba "uteÅ¡ovaÅ¥" že najbližšia to dopadne lepÅ¡ie...
cyrop74
Posted on Apr 29th 2007 - Subject: aaa
nedarà sa nedarÃ, juj juj juj....
cyrop74
|